Vacature: join BLenD!

Ben jij advocaat (-stagiair) of jurist met ruime ervaring in het bestuurs- en omgevingsrecht? En ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving, met volledige focus op dit rechtsgebied, maar net anders dan anders? Komt goed uit! Misschien zoeken we elkaar.

 

BLenD is een advocatenkantoor dat al ruim tien jaar met een klein team werkzaam is vanuit Deventer. Ons kantoor legt zich volledig toe op het omgevingsrecht en bestuursrecht. Cliënten van BLenD komen uit het hele land en bestaan met name uit gemeenten, projectontwikkelaars en andere bedrijven. We worden blij van complexe zaken die we tegelijkertijd zo praktisch mogelijk aanvliegen. Onze cliënten zijn blij met ons, omdat we snel en toegankelijk zijn.

 

Wie past er bij ons?

Onze nieuwe collega heeft zich al enkele jaren ingezet op het vlak van het bestuurs- en omgevingsrecht. Bij voorkeur als advocaat (-stagiair), maar we zijn ook zeker geïnteresseerd in jouw ervaring als overheidsjurist of adviseur. Je bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen in ons vakgebied. Je wordt blij van het beantwoorden van complexe vraagstukken, op een manier die voor de klant volledig helder en zo praktisch mogelijk is. We zoeken een teamplayer die net als wij met beide benen op de grond staat.

 

Wat mag je verwachten?

Voor ons is het belangrijk dat er binnen het kantoor, maar vooral ook daarbuiten meer is dan je werk alleen. Wil je het liefst parttime aan de slag? Kan! Ben jij op je best als je een paar dagen per week thuis werkt? Snappen we. We doen ons werk het liefst niet zo standaard, maar vooral zoals het bij jou én bij ons past. Dat werkt het beste.

 

Nieuwsgierig naar BLenD?

Dan zijn wij ook nieuwsgierig naar jou. Bel of mail met Monique Blokvoort of Agnes Daan. Dan komen we hopelijk gauw te weten of jij ‘BLenDt’ in ons team.

Monique: 0570 – 76 0571, blokvoort@blend-advocaten.nl

Agnes: 0570 – 76 0575, daan@blend-advocaten.nl