BLenD Advocaten zijn ervaren specialisten op het gebied van het bestuursrecht en het omgevingsrecht. We helpen u met inhoudelijke kennis, een praktische instelling en werkbare oplossingen.

 

Focus op onze cliënten
We kiezen er bewust voor ons specialisme uit te oefenen in een klein team. Met de focus volledig op onze cliënten en onze rechtsgebieden. Zo verliezen we geen tijd aan logistieke zaken. En kunnen we 100% van onze tijd effectief besteden aan onze cliënten.

 

Zó werkt het goed
Met onze toegankelijke organisatie, ruime ervaring en oplossingsgerichte instelling kunnen wij werken op een hoog niveau. En vooral ook op een manier die bij ons past. Betrokken en persoonlijk, snel en efficiënt, eerlijk en tegen aantrekkelijke tarieven. Met plezier in ons werk. Kortom: zo werkt het goed, voor u en voor ons.

 

Maak kennis met ons team professionals.

 

Monique Blokvoort

 

Cliënten zeggen over Monique dat zij uitblinkt in een snelle, doortastende en pragmatische aanpak van zaken. Monique spreekt de taal van iedereen. Ze heeft veel gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en voor de rol die politieke organen kunnen spelen. Als cliënt profiteert u van haar uitgebreide kennis en ervaring.

 

Monique is advocaat sinds 1997. Tot 2011 was ze partner bij KienhuisHoving in Enschede, daarna richtte zij haar eigen kantoor op in Deventer. Monique heeft zich van meet af aan vrijwel uitsluitend beziggehouden met het bestuursrecht en omgevingsrecht. In het bijhouden van alle ontwikkelingen op deze rechtsgebieden is Monique erg gedreven, omdat zij erin gelooft dat dit dé basis is voor goede dienstverlening. Monique past die kennis toe in zaken, maar brengt deze ook graag over op anderen. Dat doet zij door het geven van cursussen en het schrijven van annotaties in vaktijdschriften.

 
Tel. 0570 - 76 0571

Agnes Daan

 

Agnes staat voor een no-nonsense aanpak: accuraat, snel en vooral heel helder. Van haar wordt gezegd dat ze met beide benen op de vloer staat. Die vloer kan zowel binnen de overheidsorganisatie, op de bouwplaats als in de rechtszaal zijn. Korte lijnen zijn voor Agnes belangrijk.

 

Voordat Agnes als advocaat aan de slag ging bij BLenD, was zij advocaat bij een in vastgoed gespecialiseerd kantoor in het noorden. Ook heeft zij jarenlang gewerkt als jurist bij verschillende gemeentes en als zelfstandig juridisch adviseur. Met al haar ervaring weet Agnes als geen ander hoe de wegen lopen binnen een overheidsorganisatie. Ze spreekt de taal, kent de procedures en gebruiken. Voor Agnes is het verdiepen en verbreden van haar vakkennis erg belangrijk. Het delen van deze kennis, onder meer bij het geven van cursussen, geeft haar nieuwe inspiratie.

 
Tel. 0570 - 76 0575

Joost-Joris van Doleweerd

 

Tijdens zijn studie Nederlands Recht wilde Joost-Joris altijd rechter worden. Na enige tijd bij de overheid te hebben gewerkt, is Joost-Joris rechterlijk ambtenaar in opleiding geworden. Al snel kreeg hij door dat hij in de zittingszaal liever gelijk kreeg¸ dan partijen gelijk gaf. Daarom werd hij in 2005 advocaat: de advocatuur geeft Joost-Joris alle ruimte om met praktische en creatieve oplossingen voor zijn cliënten op te komen.

 

Joost-Joris zoekt graag zaken tot op de bodem uit: pas als hij het naadje van de kous weet, is hij tevreden. Hij komt het beste tot zijn recht in samenwerking met anderen. Daarnaast vindt Joost-Joris het belangrijk zich te blijven ontwikkelen in zijn werk en zijn kennis van het omgevingsrecht.

 

Joost-Joris werkt op basis van een samenwerkingsovereenkomst voor BLenD Advocaten. Hij is ingeschreven als advocaat in het arrondissement Midden Nederland van de Orde van Advocaten.

 
Tel. 0570 - 76 0573

Monique Dommerholt

 

We hebben een tweede Monique op ons kantoor en dat is onze officemanager Monique Dommerholt. Zij is onze steun en toeverlaat en zorgt ervoor dat het op kantoor op rolletjes loopt, zodat iedereen op zijn best kan functioneren. Monique werkt al jarenlang met veel plezier als juridisch secretaresse/­officemanager in de advocatuur.

 

Monique is werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag. Die dagen kunt u  haar bereiken op ons algemene telefoonnummer. Belt u haar gerust!

 
Tel. 0570 - 76 0570