Vacature: word jij onze nieuwe officemanager?

BLenD is een advocatenkantoor dat met een klein team werkzaam is vanuit Deventer. Ons kantoor houdt zich met name bezig met het omgevingsrecht en bestuursrecht. Cliënten van BLenD komen uit het hele land en bestaan vooral uit gemeenten, projectontwikkelaars en andere bedrijven.

Wie zoeken we?

Onze nieuwe officemanager is een vrolijke spin in het web die zelfstandig kan werken en nauwkeurig en proactief is. Je bent al enkele jaren actief als officemanager en / of juridisch secretaresse. Bij voorkeur heb je al enige ervaring binnen / met het omgevingsrecht, bijvoorbeeld in de advocatuur, de vastgoedsector of de overheid.  

Naast het bieden van ondersteuning in ons juridische werk, is onze officemanager vooral ook de spil in de kantoororganisatie. Dit betekent dat je onder meer verantwoordelijk bent voor agenda- en dossierbeheer, facturering en facilitaire zaken.

Wat mag je verwachten?

Wij zoeken iemand die parttime beschikbaar is. Voor ons is het belangrijk dat er binnen het kantoor, maar vooral ook daarbuiten meer is dan je werk alleen.

Ben jij op je best als je af en toe thuis werkt? Dat kan. We doen ons werk het liefst niet zo standaard, maar vooral zoals het bij jou én bij ons past. Dat werkt het beste.

Nieuwsgierig naar BLenD?

Dan zijn wij ook nieuwsgierig naar jou. We ontvangen graag jouw CV en een berichtje waarom jij denkt dat jij de perfecte aanvulling bent voor BLenD. Je kunt dit sturen aan info@blend-advocaten.nl. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Monique (0570 76 0571) of Agnes (0570 76 0575).


 »